Confirmation To Verify You Like A Post Gots Ta Go

Discussion in 'Suggestions, Requests, Q and A' started by AnjelLuvs, Oct 7, 2015.

  1. kanozas

    kanozas se ven las caras pero nunca el corazón

    Blog Posts:
    2
    Joined:
    Feb 15, 2015
    Messages:
    9,209
    Likes Received:
    37,304
    Trophy Points:
    113
  2. prettyinpurple

    prettyinpurple Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    25,669
    Trophy Points:
    113
    Location:
    DC
    AnjelLuvs likes this.
  3. prettyinpurple

    prettyinpurple Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    25,669
    Trophy Points:
    113
    Location:
    DC
    wrong thread
     
  4. BlackRinse

    BlackRinse Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    523
    Likes Received:
    2,925
    Trophy Points:
    93
    .....

    Opps sorry did not mean to reply to this thread.
     
  5. AnjelLuvs

    AnjelLuvs Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    25,042
    Likes Received:
    62,091
    Trophy Points:
    113
    Location:
    *Harlem, NYC*
    Nor Firefox, I jut ok error now and keep it pushing...
     
  6. demlew

    demlew Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    7,076
    Trophy Points:
    113
    Location:
    DFW,TX
    Hi! I'm having this same problem again. Also, when I selected your post and hit "Reply", it took me to a reply page and said my reply had been posted - though I hadn't written anything yet. I had to choose "edit" in order to actually write this message. Please help!

    This has been happening for me since Monday (I use IE at work and Chrome at home - both have the same issue). TIA!
     
  7. soulfusion

    soulfusion Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    5,332
    Trophy Points:
    113
    Same here. Also, I could not reply to this thread without replying to a specific post. My experience with that was as described by @demlew. When I thanked her post, I got the same message as described by others. I use chrome.


     
    MzRhonda likes this.
  8. 1QTPie

    1QTPie Elder Sim

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    31,585
    Media:
    5
    Likes Received:
    189,177
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In the elevator with Solange and Jay Z
    Ok, can you all let us know what's wrong with the forum? We can't like posts. We can't reply, etc. It's been like this all morning. It's take 12 steps to do anything.
     
    sugarwater, fifi134, tocktick and 4 others like this.
  9. beverly

    beverly Admin (August 2007 Photo) Staff Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 17, 2002
    Messages:
    3,181
    Likes Received:
    1,401
    Trophy Points:
    113
    Location:
    The Salon
    We are looking into the issue
     
    1QTPie likes this.
  10. MzRhonda

    MzRhonda Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 20, 2002
    Messages:
    23,992
    Albums:
    1
    Likes Received:
    66,061
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia
    Same here....I can not reply to posts without replying to a specific post which means it copies it like this did.

    Also when doing so I got a message that said thanks for replying or something to that affect, which I hadn't yet, and then I had to click edit to actually type my reply.

    Started happening yesterday and I have tried using IE and Chrome, no change.
     
    Fine 4s likes this.
  11. Mingus

    Mingus Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    4,445
    Likes Received:
    24,203
    Trophy Points:
    113
    Yeah, I just now had to reply to and post this first before being able to go into edit to actually add my message. This is very confusing and frustrating. I thought that I was the only one, but I see it's a more widespread issue. And I disabled all of my extensions, including adblock, in Chrome, Chromium and Firefox. It didn't seem to matter for any of them. The only thing that's working right now is either doing what I just said, replying and editing or using Chrome on my tablet. I'm not sure why Chrome on my tablet is so special that it would be working when nothing else appears to be.

    eta: And having to confirm likes is getting really ridiculous. It's making me not want to like posts, and I'm a prolific liker.
     
    Last edited: Jan 19, 2017
    shortycocoa, 1QTPie and MzRhonda like this.
  12. Zuleika

    Zuleika - Staff Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    18,220
    Likes Received:
    133,934
    Trophy Points:
    113
    1QTPie, charislibra and Mingus like this.
  13. Taleah2009

    Taleah2009 Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    4,527
    Likes Received:
    9,704
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Philly
    I am having this same exact issue! This is annoying
     
    demlew likes this.
  14. Sharpened

    Sharpened A fleck on His Sword

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    4,557
    Media:
    3
    Albums:
    1
    Likes Received:
    14,201
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SWOH
    A temporary fix: Download a "user agent switcher" to install and set it to an Android phone function. The one for Firefox is HTC OneX.
     
    1QTPie likes this.
  15. 1QTPie

    1QTPie Elder Sim

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    31,585
    Media:
    5
    Likes Received:
    189,177
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In the elevator with Solange and Jay Z
    Thanks for the fix.
     
    imaginary and Sharpened like this.

Share This Page