Confirmation To Verify You Like A Post Gots Ta Go

Discussion in 'Suggestions, Requests, Q and A' started by AnjelLuvs, Oct 7, 2015.

  1. AnjelLuvs

    AnjelLuvs Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    25,042
    Likes Received:
    62,091
    Trophy Points:
    113
    Location:
    *Harlem, NYC*
    anyone having thi issue?!
     
    JerriBlank, sj10460, Luxlii and 40 others like this.
  2. shortycocoa

    shortycocoa Hair Weave Killer

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    3,729
    Likes Received:
    11,440
    Trophy Points:
    113
    Location:
    hiding from the LHCFBI...
    Yes!!!! It's been happening for a while now, at least a week. I hit the back button once because I thought it was a mistake, but it kept happening. At least it doesn't happen after EVERY SINGLE POST.

    I didn't count, but it seems to happen after every 5-10 posts or so.

    There was also something else weird going on with posting replies too. I didn't say anything because I chalked it up to be some type of upgrade because it's never happened before.
     
  3. brooklyngal73

    brooklyngal73 SteelyDan/DonaldFagenFan!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2005
    Messages:
    29,202
    Likes Received:
    37,643
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In ET/OT land for kicks....
    Yes, it's beyond annoying!

    WHY?!
     
  4. Rina88

    Rina88 Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    938
    Likes Received:
    2,218
    Trophy Points:
    93
    Location:
    NYC
    I was just going to start a thread on this too. It is truly beyond annoying!
     
  5. HappyAtLast

    HappyAtLast 2019 Simplicity & Peacefulness

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,485
    Media:
    7
    Albums:
    2
    Likes Received:
    13,467
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In a State of Peaceful Happiness
    Yes, I was experiencing that problem in Firefox. I made a thread on it. I had to turn off Adblock to make it go away. What's the connect? I have no idea!
     
    dimopoulos, shortycocoa and AnjelLuvs like this.
  6. AnjelLuvs

    AnjelLuvs Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    25,042
    Likes Received:
    62,091
    Trophy Points:
    113
    Location:
    *Harlem, NYC*
    That is my exact setup, I will jus deal as turning it of is no bueno, I love the no ads look, Lol
     
  7. prettyinpurple

    prettyinpurple Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    25,669
    Trophy Points:
    113
    Location:
    DC
    That did not work for me in Chrome so I turned ad block back on again.
     
  8. Kimiche

    Kimiche Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    13,639
    Likes Received:
    35,093
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Los Angeles, CA
    It just started happening to me recently. I was liking a few comments and I got the prompt back to back. :angry2:
     
    Keen, Abibi, beingofserenity and 4 others like this.
  9. dimopoulos

    dimopoulos Crazy Greek Staff Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    3,442
    Media:
    2
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,546
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charles Town, WV
    Can someone give me a screenshot or let me know what the confirmation box says?

    I have tried this on Chrome and Firefox and liked everyone's posts on this topic with no confirmation dialogs popping up. I am not using any ad blockers or anything like that so if you do let me know which one you are using so that I can try and replicate the problem.

    Thanks!
     
    shortycocoa and Maracujá like this.
  10. Honey Bee

    Honey Bee Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    14,749
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Likes Received:
    91,267
    Trophy Points:
    113
    Location:
    NYC!
    Don't know how to do screenshots, but I'm on Firefox and this is what happens. I click like and instead of just moving along, it opens a page that says 'Are you sure you want to like this post?' Click ok and it takes you back to the conversation.

    Very annoying.
     
  11. HappyAtLast

    HappyAtLast 2019 Simplicity & Peacefulness

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,485
    Media:
    7
    Albums:
    2
    Likes Received:
    13,467
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In a State of Peaceful Happiness
    I put a screenshot in my Firefox thread. 3rd post.
    https://www.longhaircareforum.com/threads/problem-using-site-in-firefox.770777/#post-21827999
     
  12. brooklyngal73

    brooklyngal73 SteelyDan/DonaldFagenFan!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2005
    Messages:
    29,202
    Likes Received:
    37,643
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In ET/OT land for kicks....
  13. movingforward

    movingforward Moving forward and onward

    Blog Posts:
    3
    Joined:
    Dec 23, 2014
    Messages:
    4,226
    Albums:
    1
    Likes Received:
    18,645
    Trophy Points:
    113
    Also the "comment" box is missing for me. I have to quote a post, publish it and then go back and edit to add my comments.

    Plus I can't start any new threads. I restarted my computer and cleaned cookies and I still have this problem.
     
  14. Honey Bee

    Honey Bee Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    14,749
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Likes Received:
    91,267
    Trophy Points:
    113
    Location:
    NYC!
    ME TOO! :swearing:
     
    LdyKamz and SweetNic_JA like this.
  15. movingforward

    movingforward Moving forward and onward

    Blog Posts:
    3
    Joined:
    Dec 23, 2014
    Messages:
    4,226
    Albums:
    1
    Likes Received:
    18,645
    Trophy Points:
    113
    I would like your post but I don't want to go through the confirmation.
     
    shortycocoa and crlsweetie912 like this.
  16. Honey Bee

    Honey Bee Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    14,749
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Likes Received:
    91,267
    Trophy Points:
    113
    Location:
    NYC!
    I went through a whoooole lot of trouble just to say...

    :lol:
     
  17. MzLady78

    MzLady78 Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    45,802
    Likes Received:
    238,284
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Home of the Sox, the Celts and the Pats
    I'm having the same problem, along with the "likes" issue. SMH.
     
    shortycocoa and Miss617 like this.
  18. imaginary

    imaginary Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,255
    Media:
    29
    Albums:
    1
    Likes Received:
    3,754
    Trophy Points:
    113
    I too have to go through this headache with the liking and replying. And this hasn't been fixed even without adblocks.

    ETA: On top of this I cant load the website in IE or Chrome. Chrome give an error: ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

    This is very frustrating.
     
    Last edited: Oct 20, 2015
  19. DeltaQT

    DeltaQT OO-OOOOOOOOP!!!!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2004
    Messages:
    10,023
    Likes Received:
    49,239
    Trophy Points:
    113
    A couple of issues I'm having:

    (1). I am unable to create new posts. I only see the title bar; there is no comment box.

    (2). I cannot post a new reply to a thread. I can only reply via the quote function from another post.

    (3). I am receiving the "Are you sure you want to like this post?" page as well...
     
    Last edited: Oct 20, 2015
  20. SweetNic_JA

    SweetNic_JA Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    14,191
    Likes Received:
    50,773
    Trophy Points:
    113
    I having the same problem and it started last night.

    The comment box is missing. I have to reply to someone's post first, then i have to edit that post in order to see a text box and make a reply.

    I'm also getting that confirmation screen EVERYTIME I try to like a comment.

    Thnx
     
    DeltaQT and fatimablush like this.
  21. LdyKamz

    LdyKamz Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    10,864
    Likes Received:
    75,240
    Trophy Points:
    113
    These are my exact problems. Except I didn't know that I could quote a post and it would let me reply. But I also didn't know that when you quote a post it just publishes it without letting you write anything and you would have to edit. I just figured I couldn't write anything at all.

    I am also receiving the are you sure you want to like this post but now it's after every single like.
     
    shortycocoa and DeltaQT like this.
  22. fatimablush

    fatimablush Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    8,006
    Likes Received:
    11,786
    Trophy Points:
    113

    ok

    i thought it was just me...every thing is good on my iPad. when i type from the laptop i get these problems. what is going on now...

    i thought i was banned.
     
    DeltaQT likes this.
  23. BrandNew

    BrandNew Loc'd up and loving it!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    5,670
    Likes Received:
    14,054
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Paradise
    I'm experiencing all the above issues as well.
     
  24. brooklyngal73

    brooklyngal73 SteelyDan/DonaldFagenFan!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2005
    Messages:
    29,202
    Likes Received:
    37,643
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In ET/OT land for kicks....
    Odd thing is that I can like/reply to posts when on my iPhone (safari browser). smh
     
  25. VeryBecoming

    VeryBecoming Devil's Avocado

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    11,455
    Likes Received:
    52,506
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Here.
    Having the same issue on my laptop (using Chrome) except I can't even quote posts to reply.
     
  26. naturalmanenyc

    naturalmanenyc Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    26,345
    Albums:
    1
    Likes Received:
    105,090
    Trophy Points:
    113
    @movingforward
    Just noticed this issue too?!?! Had to reply and edit to even post this comment.
     
  27. movingforward

    movingforward Moving forward and onward

    Blog Posts:
    3
    Joined:
    Dec 23, 2014
    Messages:
    4,226
    Albums:
    1
    Likes Received:
    18,645
    Trophy Points:
    113
    @naturalmanenyc @VeryBecoming @brooklyngal73

    I'm using my work computer and we use Explorer 11(I believe). No issues. So I think it's something with Chrome and firefox.

    Plus when I use Safari (or whatever it is Apple uses) I don't have any issues. My suggestion ladies is to use IE. Until the problem is fix.
     
    naturalmanenyc likes this.
  28. brooklyngal73

    brooklyngal73 SteelyDan/DonaldFagenFan!

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2005
    Messages:
    29,202
    Likes Received:
    37,643
    Trophy Points:
    113
    Location:
    In ET/OT land for kicks....
    Thanks, @movingforward
    Since I'm not an IE fan, I'll just have to surf through my phone w/ Safari.

    I'm hoping that they fix this soon. Chrome is my preferred browser. :spinning:
     
  29. Chaosbutterfly

    Chaosbutterfly Transition Over

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    5,017
    Likes Received:
    16,746
    Trophy Points:
    113
    Location:
    DMV
    Having the same issues (annoying confirmation post, can't reply without the rigamarole) in every browser (Chrome, Firefox, Opera, Safari) except for Internet Explorer. I know it's not my laptop because I get the same problem on two separate laptops that worked fine until yesterday. I haven't changed settings on any of them. I've tried it with AdBlock on and off, rebooted my computer, cleaned my cookies, wiped my cache, logged out and logged back in....this is an LHCF issue, definitely not on my end.

    The site works normally in IE, so at least there's that, but it's crazy to have to open another browser to view the site when I never needed to do that before. Plus I hate IE. :lol:
     
    brooklyngal73 and AnjelLuvs like this.
  30. naturalmanenyc

    naturalmanenyc Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    26,345
    Albums:
    1
    Likes Received:
    105,090
    Trophy Points:
    113
    This is way too much effort, quote/reply then going back to edit.

    The only browser I have with IE is my work computer, which I don't like to use for anything not work related. I have Safari on my iPad though. I prefer Chrome.
     
    Chaosbutterfly and movingforward like this.

Share This Page